Product added to basket

Product added to basket

  • logo
Fri Fragt
Fri Ombytning
Levering 1-2 dage

Der er mange forskellige mennesker, der har stor gavn af vores produkter hver eneste dag. Og følelsen af ekstraordinær kvalitet kan tjene lige så mange forskellige formål.

Derfor har vi inddelt vores produkter efter de interesser, der binder mennesker sammen.

Hvad er DIN passion?

 

Få følelsen af at gå i seng på et hotelværelse, men vågn op i den friske luft og lytte til fuglene fløjte og vinden suse i bladene.

 

 

 

 

Skal du på en lang, krævende tur? Vores vandretelte vil elsker at være din livslange makker på dine eventyrer. Altid der, når du har brug for det! Robust, pålidelig og altid klar. Vores telt vil aldrig efterlade dig. 

 

 

 

 

Du ved, at hvert gram tæller, når du skal bære udstyret op ad bjerget. Om natten. I en snestorm. Med én lige i hælene på dig, uanset om det er et vildt dyr eller din nærmeste race-rival.

Men vidste du, at Nordisk kan udstyre dig med en komplet lejr, på kun 1 kg?

 

 

 

#MakeMyHomeAnAdventure

Kære Outdoor folk.
Hos Nordisk er vi overbevist om, at naturen forbedre vores livskvalitet. I disse udforende tider, mener vi at det er nødvendigt at holde humøret oppe. Det kan vi sammen gøre ved eksempelvis, at omdanne vores hjem til et outdoor-adventure.
Vi tror på, at der stadigvæk er masser af Happy Moments… og vi vil rigtig gerne dele disse Happy Moments med resten af verden – Vi har brug for det!

Derfor beder vi jer pænt om, at deltage i vores budskab om, at sprede den gode energi og vores egne personlige Happy Moments fra hjemmet. Det gør du ved at dele dit eget Happy Moment.

Hvordan kan jeg hjælpe?
Vi håber at du vil hjælpe ved, at dele din egen historie – det gør du ved at pose det på Facebook eller Instagram med
#MakeMyHomeAnAdventure 
Vi vil rigtig gerne inspirer andre til læse og dele deres egne Happy Moments med hinanden, det kan eksempelvis være fra den lokale natur, haven og endda inde fra huset – her er der masser a hyggelige, sjov og anderledes dejlige adventures – et Home Adventure.

 

 

Nordisk bringer dig tættere på naturen!

 

Midgard får din lejr til at tiltrække opmærksomhed. Med den majestætiske arkitektur, den indbydende indgang og dets rummelige interiør har det aldrig været mere glamourøst at sove udendørs.

Byg dit eget bomuldsslot, der passer perfekt til dine behov for plads, indretning og separate soverum.

 

 

Midgard

Midgard 20

Bomuldsslottets midterste del på 20 m2.

Midgard 9.2

Bomuldsslottets midterste del på 9,2 m2.

Vimur 5.6

Stort klassisk bomuldstelt til brug alene eller sammen med Midgard.

Vimur 4.8

Klassisk bomuldstelt til brug alene eller sammen med Midgard.

Oplev vores kollektion
af fremragende produkter til dit næste eventyr